Skönhet & Viktnedgång

Ökad kaloriförbränning

En WBC-behandling kan förbränna upp till 1000 kalorier, hur mycket som förbränns beror på de fysiologiska egenskaperna hos personen som behandlas. WBC ökar metabolismen, vilket bidrar till viktminskning och ökad kaloriförbränning under betydligt längre tid än bara de 3 minuterna som behandlingen pågår.

Minskar celluliter

I och med att helkropps kryoterapi ökar blodcirkulationen så förbättrar den även vattentillförseln till vävnaden vilket i sin tur hjälper till att reducera fett genom lyftsystemet. WBC reducerar fett genom extrem kyla som tvingar blodkärlen att dra ihop sig, vilket bidrar till viktminskning. Efter bara 3 minuters behandling känns din hy uppfriskad och mer elastisk på grund av kollagenstimuleringen.

Avlägsna gifter

Aktivering av blodcirkulation främjar cellutbyte, vilket i sin tur bidrar till att avlägsna gifter i kroppen.

Förnyar och förbättrar huden

Den extrema nedkylningen av WBC ökar blodcirkulationen och kollagenproduktionen vilket stärker och förnyar huden och får dig att se och känna dig fantastiskt. WBC förbättrar hudtonen, reducerar tecken på åldrande (rynkor) och minskar celluliter för att ge en strålande, fastare och lenare hud.

WBC sägs även hjälpa vid behandling av flera olika hudproblem som dermatit och psoriasis på grund av sina antiinflammatoriska egenskaper.

Välkommen till oss på Elite Cryo Studio i Borås – kryoterap i för dig i Borås och Göteborg med omnejd!

Elite Cryo Studio

Elite Cryo Studio

Tel. 0761-85 34 95
Adress. Druveforsvägen 8, Borås
(Arena Fitness)
mail. info@elitecryostudio.se