NormaTec återhämtningssystem

NormaTec återhämtningssystem

NormaTec är ett av de ledande företagen inom snabb återhämtning – systemen ger en konkurrensfördel till världens alla elitidrottare, coacher och tränare. Vårt mål är att etablera återhämtning som en självklar del i varje idrottsutbildning och vi tror att NormaTecs system är bästa vägen dit. NormaTex PULSE återhämtningssystem är dynamiska kompressoranordningar avsedda för återhämtning och rehab. Vi använder oss av Norma Tecs patenterade PULSE-teknik i samtliga av våra system för att hjälpa idrottare till snabbare återhämtning efter träning.

Våra system inkluderar styrenheter och tillägg som går på ben, armar eller höfter. Den patenterade NormaTec pulsmassagen använder sig av komprimerad luft för att massera dina leder och förflytta vätska vilket leder till snabbare återhämtning. När du ska börja använda vårt system kommer du först att få genomgå en föruppblåsningscykel, där den anslutna tilläggen kommer att formas efter din exakta kroppsform. Behandlingen börjar med sammanpressning av dina ben. På samma sätt som en massör använder sig av sträckningar och knådningar under en massage kommer systemet att pressa samman, pulsera och sedan släppa. Det upprepas sedan för alla delar av systemet och över hela din kropp.

Vem använder sig av NormaTec?

NormaTecs återhämtningssystem används av elit-idrottare inom många olika områden som önskar prestera och hålla sig på topp. Systemen används av bland annat NBA superstjärnor som Lebron James, professionella fotbollslag som Manchester United samt olika NFL-lag.

Fördelar

NormaTecs återhämtningssystem har samma fördelar som en massage har. Precis som vid massage är fördelarna med behandlingarna tillfällig lindring av muskelvärk och smärta. Det kan även tillfälligt öka blodcirkulationen i det masserade området.

NormaTec återhämtning på Elite Cryo Studio

PULSE återhämtning för ben

PULSE återhämtning för ben är en av våra mest populära och väsentliga behandlingar för idrottare på alla olika nivåer. Det inkluderar allt du behöver för att komma igång. Oavsett vilket sport du utöver så kommer mycket av kraften från dina ben vilket innebär allt större anledning att hålla dem i god form.

PULSE PRO återhämtning för ben

Med nya interaktioner och möjligheter erbjuder NormaTecs PRO-system några av de mest avancerade REHAB OCH ÅTERHÄMTNINGS-lösningarna på marknaden idag. Med hjälp av vårt avancerade TOUCHSCREEN-gränssnitt kan du anpassa varje aspekt av kompressionsterapin utifrån dina egna önskemål.

  • Rehab och återhämtning I ett litet paket.
  • Återhämtning för idrottare överallt genom vår transporterbara system och interna batteri.
  • Återhämtning genom snabba och enkla behandlingar.
  • Zone Boost ger dig extra behandling där du behöver det som mest.
  • Patenterad NormaTec PULSE teknologi.

Elite Cryo Studio

Elite Cryo Studio

Tel. 0761-85 34 95
Adress. Druveforsvägen 8, Borås
(Arena Fitness)
mail. info@elitecryostudio.se