ECS Upplevelse

Läs vår information för patientsamtycke

01

Välkommen!

En av våra medlemmar i Elite Cryo Crew välkomnar dig och berättar vad helkropps-kryoterapi är för något. Vi tar även reda på vad du önskar uppnå med din behandling för att kunna skapa en personlig Kryo-plan åt dig. Efter det behöver du fylla i ett kort frågeformulär med frågor om din hälsa, något som vi sedan kommer att behålla för eventuella framtida referenser. Om du vill kan du även fylla i frågeformuläret i förväg.

02

Gör dig redo för nedkylning

Vi följer dig till ett omklädningsrum där du får byta om till Elit Cryo Studios badrock, strumpor, vantar och tofflor.

03

Dags för Kryo!

När du känner dig redo är det dags att kliva fram till Kryokabinen. En av medlemmarna i vårt Elite Cryo Crew ser till att Kryokabinen är klar för användning. Du kliver in och så stänger vi dörren efter dig. Under behandlingen ska du stå rakryggat så att både händer och huvud syns tydligt över kanten på Kryokabinen. Sen får du ta av dig badrocken och skicka över den medlem i vår Elite Cryo Crew som hjälper dig utanför kabinen. Sen börjar behandlingen! Vi finns med dig genom hela behandlingen och erbjuder motivation och peppande ord.
Kryokabinen är alltid olåst vilket innebär att du när som helst under behandlingens gång kan kliva ut om det skulle kännas obehagligt. Dörren går även att öppna från utsidan.

04

Inuti vår Kryokabin

Vår Kryokabin släpper ut en dimma av flytande kväve som kan uppnå temperaturer av neremot -160 grader Celsius. Det skapar en konstant omgivningstemperatur under den 2-3 minuter långa behandlingen.

05

Avslutningen

Efter behandlingen får du återvända till omklädningsrummet för att byta tillbaka till dina egna kläder. Du får en gratis vattenflaska att ta med dig när du fortsätter resten av din dag och upplever de fantastiska och långvariga fördelarna med din Elite Cryo Studio upplevelse.

Elite Cryo Studio

Elite Cryo Studio

Tel. 0761-85 34 95
Adress. Druveforsvägen 8, Borås
(Arena Fitness)
mail. info@elitecryostudio.se